Driebergen-Rijsenburg | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Jongen bedreigd met vuurwapen

bedreiging / intimidatie

Een arrestatieteam van de politie heeft drie personen aangehouden, die worden verdacht van het bedreigen van een jongen op donderdagavond 16 april op de Appelgaard.
Die avond rond 20.00 uur bevindt een 15-jarige jongen uit Driebergen-Rijsenburg zich met enkele vrienden op de Appelgaard. Daar ziet hij een groepje van vier jongemannen bij een auto staan. Met n van hen krijgt hij een woordenwisseling. Het gaat om een 19-jarige inwoner van Driebergen-Rijsenburg. Die wordt kennelijk z kwaad dat hij een nabijgelegen woning ingaat, daar een vuurwapen pakt, weer naar buiten komt en de 15-jarige jongen en zijn vrienden bedreigt. Hij sommeert hen weg te gaan. Dat doen ze vervolgens ook. De verdachte en de andere drie jongemannen gaan de woning binnen. De politie wordt gewaarschuwd en agenten gaan ter plaatse. Daar spreken zij met de 15-jarige jongen. Hij doet aangifte van bedreiging. Omdat er sprake is van een vuurwapen, laten de agenten een arrestatieteam ter plaatse komen. Terwijl de agenten op het arrestatieteam wachten, komt n van de bewoners naar buiten. De agenten houden hem direct aan. Het gaat om een 18-jarige jongeman. Het arrestatieteam gaat de woning binnen en houdt daar nog twee andere bewoners aan. Het gaat om een jongeman van 18 jaar en een jongeman van 20 jaar. Bij huiszoeking in de woning vindt de politie een patroon van een vuurwapen. De agenten nemen deze in beslag. De 19-jarige verdachte blijkt niet meer in de woning aanwezig te zijn. De politie zet het onderzoek naar de 19-jarige verdachte en de aangehouden verdachten voort.

Soortgelijke berichten

Jongen bedreigd
Warnsveld

Straatrovers bedreigen slachtoffer met vuurwapen
Middelburg

Vier tieners aangehouden
Purmerend

Verdachten straatroof snel opgepakt
Veldhoven

Medewerker eettent beroofd
Almere

Verdachte bekent berovingen in Amersfoort
Amersfoort

Overval in woning
Doetinchem

Twee mannen uit Delfzijl aangehouden
Delfzijl

Man bedreigd met vuurwapen
Veenendaal

Tiener met imitatie vuurwapen aangehouden
Assendelft

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio