Ramkraak op winkel voor kantoorartikelen en rookwaar

maandag 9 januari 2017

Utrecht - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 januari vond een ramkraak plaats bij een winkel op de Uithof. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 4.20 uur kwam een melding van een inbraak bij een winkel aan het Coïmbrapad. Agenten gingen erheen en zagen dat de pui van de winkel vernield was. Vermoedelijk ramden de daders met een voertuig de voorpui en zijn door het kapotte glas naar binnen gegaan. Hier hebben ze sigaren uit de schappen weggenomen en zijn er weer vandoor gegaan. De politie vermoedt dat de daders vanaf de Cambridgelaan zijn aan komen rijden en ook via de zelfde weg of de Heidelberglaan zijn weggereden.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben van de ramkraak of meer weten over de verdachten contact op te nemen via 0900-8844. Ook als u iets opvallends heeft gezien in de omgeving van de winkel, in de dagen voorafgaand aan de ramkraak, geef uw informatie dan door aan de politie in Utrecht. Meldt u zich liever anoniem, dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg