Update onderzoek dood Koen Everink: horloge en telefoon gezocht

dinsdag 10 mei 2016

Bilthoven - In het onderzoek naar de dood van Koen Everink is het onderzoeksteam op zoek naar een horloge en telefoon van het slachtoffer.

Koen Everink werd op vrijdag 4 maart levenloos in zijn woning aan de Hoflaan in Bilthoven gevonden. Hij bleek door messteken om het leven te zijn gebracht. Donderdag 24 maart werd een 29-jarige man uit Rotterdam als verdachte aangehouden. Hij zit nog vast.

Het onderzoeksteam heeft nog aanvullende vragen en is op zoek naar een horloge en een telefoon van Koen Everink. Het horloge heeft een zilverkleurige kast, een grijskleurige wijzerplaat en is van het merk IWC. Het horloge heeft een waarde van enkele tienduizenden euro’s.  Na het overlijden van Koen, bleek dit horloge te ontbreken. Wel was bekend dat Koen dit horloge geregeld droeg.

 Daarnaast werd zijn telefoon niet aangetroffen. Dit betreft een witte  iPhone 6S plus met een witte hoes eromheen.

 Wie weet waar het horloge of de telefoon zijn? Wie heeft aanvullende informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Informatie kan worden doorgeven via 0800-6070 of via www.politie.nl. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online. Ook kan er vertrouwelijk gesproken worden met het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg