Woningen ontruimd na poging opblazen pinautomaat

maandag 15 augustus 2016

Utrecht - In de nacht van zondag 14 op maandag 15 augustus is geprobeerd een pinautomaat op te blazen in een supermarkt aan de Hondsrug.

Rond 04.25 uur kreeg de politie een alarmmelding van de supermarkt. Toen de politie daar aankwam, bleek dat de gevel van het pand beschadigd was. Twee personen hadden geprobeerd een pinautomaat op te blazen en het is hen niet gelukt buit mee te nemen. Getuigen hadden twee personen zien wegrijden op twee zwarte motorscooters, beiden hadden hun gezicht bedekt, de één met een masker en de ander met een bivakmuts. Een aantal woningen is uit voorzorg ontruimd. In de omgeving werd met de politiehelikopter nog naar de daders gezocht. Deze zijn niet meer gevonden.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u informatie die kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf? Neem dan contact op met de politie via 0900-88 44 of het online meldformulier. Wilt u anoniem melden? Dit kan bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of via hun website.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg