Getuigen gezocht van beroving

donderdag 15 december 2016

Zeist - In de nacht zaterdag 3 op zondag 4 december werd een 20-jarige inwoner van Zeist slachtoffer van een beroving die plaatsvond op de Renesselaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stapte rond 03.00 uur op de Utrechtseweg uit de bus waarna hij op zijn fiets stapte en wegreed in de richting van de Van Reenenweg. Op de Renesselaan werd hij door een groep onbekende jongens aangesproken, waarna hij uit het niets van zijn fiets af werd getrokken. Het slachtoffer werd vervolgens tegen de grond gewerkt waarna hij werd geschopt. De verdachten beroofden hem van zijn persoonlijke eigendommen en lieten hem daar vervolgens achter.

De groep bestond uit vier of vijf jongens, vermoedelijk rond de 18 jaar oud, één van hen droeg een grijze muts met een lange zwarte jas.

 

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie in Zeist via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via he telefoonnummer 0800-7000 of via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg