Getuigen gezocht van mishandeling

maandag 8 augustus 2016

Zeist - Zaterdag 16 juli werd een motorrijder op de Breullaan mishandeld. De recherche zoekt getuigen.

Rond 16.00 uur reed een 30-jarige man uit Zeist op zijn motor over de Prinses Margrietlaan. Daarbij haalde hij een donkerblauwe Audi in. De bestuurster van de Audi vermeerderde vaart en bleef achter de Zeister aanrijden. Bij de kruising van de Breullaan met de Driebersgeweg moest de motorrijder stoppen voor een rood verkeerslicht. Hij passeerde drie auto’s om vooraan te sorteren. De bestuurster van de Audi sloot achteraan aan. Tijdens het wachten had het slachtoffer het vizier van zijn helm openstaan. Plotseling voelde hij een harde klap in zijn gezicht en kwam hierdoor ten val. Hij zag een man wegrennen en in de Audi stappen. Die reed vervolgens hard weg over de baan van tegemoetkomend verkeer. Het slachtoffer bleek met een kettingslot in het gezicht geslagen te zijn. In een ziekenhuis liet hij zich behandelen aan zijn verwondingen.

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Tijdens de mishandeling stonden meerdere automobilisten te wachten voor het verkeerslicht. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Zeist via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg