Man beroofd met geweld

dinsdag 10 mei 2016

Zeist - Op maandagavond 9 mei werd in de buurt van de Prinses Irenelaan in Zeist een man beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer zat in zijn auto toen hij werd klemgereden door drie verdachten.

Rond 21.00 uur kwam een melding van een gewelddadige beroving. Agenten gingen erheen en spraken met het slachtoffer. De geschrokken man vertelde dat hij onder bedreiging van een steekwapen was beroofd door drie personen, die er vervolgens in een doffe groene/paarse VW Golf vandoor gingen in de richting van de Prinses Margrietlaan.

Agenten hebben na de melding in de omgeving gezocht, maar het voertuig en de daders zijn niet gevonden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen.

Verdachte 1:

– Man met een lichtgetinte huidskleur.

– 20-25 jaar oud.

– Hij droeg een zwarte trainingsbroek en donker trainingsjack met een egale pet.

Verdachte 2:

– Man met een lichtgetinte huidskleur.

– 20-25 jaar oud.

– Zwarte trainingsbroek met een donker t-shirt, met een egale pet.

Verdachte 3:

– Dit was de bestuurder van de auto. Het signalement is onbekend.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie over de verdachten, neem dan contact op met de recherche in Zeist via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg