Getuigenoproep; Politie zoekt bestuurder bus na ongeval

vrijdag 7 april 2017

Zeist - Op zaterdag 1 april omstreeks 15.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een bestuurster van een snorfiets en een zwarte bus. De aanrijding vond plaats op de Van Reenenweg. De politie is op zoek naar de bestuurder van de bus en verzoekt hem zich te melden.

Een 58-jarige inwoonster van Zeist reed op haar snorfiets over de Van Reenenweg, toen zij op de weg een zwarte bus stil zag staan. Zij is vervolgens achter de bus gestopt, waarna de bestuurder kennelijk de vrouw niet heeft opgemerkt en achteruit reed. Door deze aanrijding kwam de vrouw ten val. De bestuurder van de bus heeft de vrouw nog gevraagd om haar te helpen en haar eventueel naar het ziekenhuis te brengen, maar dit vond ze niet nodig. Ze gaf daarbij aan dat de man kon vertrekken. Later is de vrouw zelf naar het ziekenhuis geweest en na onderzoek bleek dat ze gebroken ribben had.

Bent u de bestuurder van de bus en herkent u deze aanrijding? Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Uiteraard komt de politie ook in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg