Getuigen gezocht van beroving Beatrixpark

vrijdag 21 oktober 2016

Utrecht - Donderdagavond 21 oktober werd een 27-jarige vrouw beroofd in het Beatrixpark. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.20 uur fietste de vrouw over het Oude Houtensepad in de richting van de Brennerbaan. Een man op een zwarte scooter reed achter haar, remde af en pakte haar schoudertas. Daardoor vielen zij beiden. De man bedreigde haar en sloeg haar met een slot. De vrouw kon haar tas lostrekken en wegrennen, maar de man rende achter haar aan en trok hem weer weg. Na een worsteling reed de man ervandoor in de richting van de Brennerbaan.

 

De politie werd gewaarschuwd, maar de man werd niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze beroving, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Signalement:

Blanke man, 22-25 jaar oud, 1.60 – 1.70 m. lang, normaal/slank postuur, geen gezichtsbeharing, sprak goed Nederlands, droeg een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd en een donkere spijkerbroek. Hij reed op een zwarte scooter met windscherm en zilverkleurig rekje aan achterkant. De scooter heeft vermoedelijk schade aan de linkerkant. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg