Getuigen gezocht van bedreiging en vernieling

woensdag 26 oktober 2016

Houten - De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict op de Kruisboog op zaterdag 8 oktober. Daarbij werd een 54-jarige inwoonster van Houten bedreigd door een onbekende man, waarna de man een spiegel van haar auto trapte.

Omstreeks 10.00 uur reed de vrouw met haar auto over de Kruisboog toen een man die langs de rijbaan stond naar haar gebaarde, kennelijk met de bedoeling om aan te geven dat ze langzamer moest rijden. De vrouw reed naar eigen zeggen niet te hard en negeerde dit gebaar, om haar auto even verderop te parkeren.

Op dat moment kwam een auto aanrijden waaruit dezelfde man stapte. De man sprak haar aan op haar rijgedrag en uitte daarbij forse bedreigingen. Toen de vrouw daarop reageerde dat ze de politie zou waarschuwen, trapte hij een spiegel van de auto. Vervolgens ging hij er vandoor.

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met eventuele getuigen die iets hebben gezien van het voorval. Heeft u iets gezien? Of weet u wie de man is? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg