Gewelddadige bestuurster van auto gezocht

maandag 9 januari 2017

Den Dolder - Donderdag 13 oktober 2016 vond op de Pleineslaan een mishandeling plaats na een verkeersconflict. De politie zoekt de bestuurster van de auto die het slachtoffer sloeg.

Rond 11.00 uur reed een 43-jarige vrouw uit Bilthoven over de Paduaweg. Toen ze op de kruising met de Marterlaan reed, kwam er een auto van rechts. Aangezien de Bilthovense al op de kruising was, reed ze door. De bestuurster van de auto die van rechts kwam, reed vervolgens achter haar aan. In de auto zaten twee vrouwen die druk armgebaren maakten. Ze reden dicht op de Bilthovense en probeerden haar meerdere keren in te halen. Bij de Pleineslaan lukte dit, waarna de verdachte hard remde waardoor de Bilthovense ook moest stoppen. De bestuurster van de andere auto liep naar het slachtoffer toe en sloeg haar tientallen keren in het gezicht. Nadat andere automobilisten er wat van zeiden, reed de verdachte weg. Het slachtoffer werd opgevangen door een omstander en hield een bloedlip over aan het incident.Naar aanleiding van het kenteken werd de eigenaresse van de auto achterhaald. Zij bleek echter niet de bestuurster van de auto en wil niet verklaren wie er achter het stuur zat. Ondanks dat een getuige een duidelijke foto van de verdachte maakte, is haar identiteit nog niet achterhaald. De recherche roept deze vrouw op zich te melden. Ook mensen die informatie hebben en/of getuige zijn geweest, wordt verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via dit tipformulier.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg