Poging straatroof; politie zoekt twee specifieke getuigen

dinsdag 27 december 2016

De Bilt - De politie zoekt getuigen van een poging straatroof op maandag 26 december rond 11.10 uur op de Kapelweg. Een 78-jarige vrouw liep vanaf de bushalte op de Utrechtseweg in de richting van het Biltse tunneltje.

Toen het slachtoffer het tunneltje uitliep voelde ze plotseling dat iemand aan haar tas trok, waarna ze ten val kwam. Doordat de vrouw uit schrik begon te schreeuwen vluchtte de man vermoedelijk in de richting van het tunneltje.

De politie is op zoek naar twee getuigen, die de vrouw hebben geholpen. Een mannelijke getuige hielp het slachtoffer overeind. Betreft een blanke man, tussen 30 – 35 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en droeg een blauwe spijkerbroek met een blauw jack. Een vrouwelijke getuige stapte uit haar auto om hulp aan te bieden, maar reed vervolgens weer door. De politie wil graag in contact komen met deze twee getuigen omdat zij mogelijk iets hebben gezien. Herkent u zichzelf aan de hand van de beschrijving? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg