Specifieke getuigen gezocht van doorrrijden na aanrijding

donderdag 9 februari 2017

Zeist - Vrijdag 3 februari vond een aanrijding plaats op de Jordanlaan. Een fietsster kwam hierbij ten val, de bestuurder van de auto reed door.

Rond 08.20 uur fietste een 25-jarige vrouw uit Zeist op het fietspad aan de Utrechtseweg. Ter hoogte van de Jordanlaan sloeg een auto rechtsaf de Jordanlaan in. Hierbij ontstond een aanrijding met de fietsster die ten val kwam. De automobilist reed door. Het slachtoffer stond op en ging achter de bestuurder aan die een parkeerplaats opreed. De bestuurder reageerde niet op de vrouw en reed vervolgens weg in de richting van Utrecht.



De politie zoekt getuigen van de aanrijding, in het specifiek twee vrouwen die in hun auto stilstonden op de Jordanlaan om de Utrechtseweg op te rijden. Eén vrouw is tussen de 30 en 40 jaar en zat in een zwarte auto, de andere vrouw met kort donkerblond haar zat in een auto daarachter. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Zeist via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Driebergen-Rijsenburg | 112 alarmeringen Driebergen-Rijsenburg | Goedkoop Tanken in Driebergen-Rijsenburg | Supermarkten in Driebergen-Rijsenburg | Weerbericht Driebergen-Rijsenburg